Burritos Anonymous & Coronavirus.

Naar aanleiding van de ontwikkelingen mbt het coronavirus willen we u op de hoogte stellen van enkele maatregelen die wij nemen.

We hebben sinds bekend is dat het virus ook in Nederland was extra hygiene maatregelen genomen. Alle oppervlakken, hendels, tafels, knopjes, deuren, etcetera worden extra goed schoongemaakt tijdens de dienst en aan het eind van de avond met desinfectiemiddel bespoten.

We zijn vrijdag 12 maart gestopt met het accepteren van cashbetalingen, op dezelfde dag hebben we besloten geen mensen meer te laten eten in de winkel.

We hebben zondag 15 maart besloten enkel nog contactloze bezorging aan te bieden via Thuisbezorgd en Uber Eats. Contactloos ook vanuit de winkel naar de bezorgers toe. Als de bezorger bij onze winkel aan komt laat hij de bestelling op zijn mobiel zien door het venster, vervolgens wacht hij of zij dan tot een medewerker het buiten op een tafeltje zet en neemt het dan mee. Onze medewerkers gebruiken bij alle stappen -van het maken tot het inpakken- vinyl handschoenen.

Afhalen door klanten is vanaf zondag 15 maart ook niet meer toegestaan. Het gaat erom zo weinig mogelijk contact met elkaar te hebben. Onze ervaring leert dat de lunch 12:30-14:00 en tussen 18:00-20:00 heel veel mensen tegelijk eten komen ophalen, dat zou betekenen dat veel mensen tegelijkertijd in een ruimte staan. Dat risico willen we niet nemen met u en onze zeer gewaardeerde werknemers !

Bedankt voor uw begrip !

B. Anonymous