Over ons

Over ons

Wij van Burritos Anonymous zijn van mening dat geluk door de maag gaat. Daarom zijn wij iedere dag druk bezig om jullie dit optimale geluk te schenken in de vorm van onze heerlijke burritos. 

 

De combinatie van verse gezonde groenten, heerlijke rijst, knapperige bonen, gesmolten kaas en een zachte bloemtortilla maken onze burritos onweerstaanbaar. Daar stopt het alleen niet. Want een maaltijd burrito is natuurlijk niet compleet zonder wat tortilla chips met zure room en hete saus, dit zit er dan ook altijd bij inbegrepen!

Street food in Amsterdam van het hoogste niveau krijg je bij Burritos Anonymous!

Wat voor burrito’s kan je bij ons vinden?

De burrito’s zijn er met kip, rund, gehakt, pulled pork of een vegetarische variant, allemaal overheerlijk! Naast de burrito’s hebben wij in onze winkel op de Zeeburgerstraat 4, ook allerlei heerlijke soorten hete sauzen en wat dacht je van onze eigen gemaakte guacamole, verser dan vers!

Het is belangrijk om stil te staan bij hoe wij onze bedrijfsvoering doen en wat wij daarmee bijdragen aan de wereld. We doen ons best om waar mogelijk de beste duurzame alternatieven te gebruiken.

 

Wij hebben verschillende initiatieven die hierbij helpen:

Kartonnen rietjes, plastic doen wij niet aan!

Biologisch afbreekbare papieren zakjes bij bezorging

Geen verspilling van etenswaren!

Al het materiaal wat er gebruikt wordt kan gerecycled worden

Alle systemen zijn digitaal om het gebruikte papier te verminderen

 

De aarde is voor ons belangrijk en daarom zetten wij ons in om een zo klein mogelijke afdruk hierop achter te laten. Wij blijven ook innoveren en nadenken over hoe we het in de toekomst nog beter kunnen doen!

 

Heb je nog tips/suggesties hoe wij hier nog meer aan kunnen bijdragen dan horen wij dat natuurlijk graag. Feedback is altijd welkom!